Pulai Nikoletta polgármester és csapata
menu
„Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel.”

Alapítványi munka

Lassan öt éve lesz, hogy bekapcsolódtam az Egy a világunk Alapítvány munkájába. Első alkalommal a Mosolyország Színkörrel vittünk ajándékba egy interaktív Micimackó előadást. A csoporttal tartott sok gyermek is.

Ott döbbentünk rá, hogy mennyire fontos, hogy az ép gyerekek találkozzanak „kacifántos” társaikkal. Az alapítvány elnökével, Tremmelné Kovács Nórával együtt, elkezdtünk gondolkodni, hogyan lehetne ezt az együttműködést folytatni. Így született meg a nyári napközis tábor ötlete, illetve, hogy legalább negyedévente közös programon vehessen részt az összes gyermek. Nagy örömömre tanítványaim rendkívül nyitottak voltak erre a lehetőségre.

A nyári tábort immár négy éve szervezzük. Testvéremmel Fejes Tímeával ketten vagyunk a táborvezetők, de bekapcsolódik a családból még édesanyánk Csizmadia Zoltánné és húgunk Csizmadia Annamária is.

Az első tábor Győrújbaráton volt, és Hupikék törpikék című mesét dolgoztuk fel. A következő három Győrzámolyon került megrendezésre. Feldolgoztuk Süsü, Vuk és Ludas Matyi történetét. A falu lakói nagy szeretettel fordulnak a tábor felé. Mind étkezésben, mind program lehetőségben, de jó szóval, szeretettel is folyamatosan segítségünkre vannak.

Programjaink hiánypótlóak. A tábor sikere, a résztvevők létszámának folyamatos bővülése, pedig azt jelzi, hogy nagyon nagy szükség van rá.

Tanítványaimmal közösen folyamatosan gyűjtjük a kupakokat, amivel igyekszünk támogatni az alapítvány munkáját!

A hatékonyabb munka érdekében 2016-ban Betekintés az AAK rendszerébe, a módszerekbe és az eszközökbe című kurzuson vettem részt.

Az alapítvány facebookos elérhetősége: Egy a világunk Alapítvány »


Galéria