Pulai Nikoletta polgármester és csapata
menu
„Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel.”

Bemutatkozás

1973. szeptember 11-én születtem Győrben. Születésem óta Győrzámolyon élek. Édesanyám ápolónő, édesapám pedig géplakatos volt. Öt testvérem van. Gyermekkorom nagy részét nagyszüleimmel töltöttem.

Nyugodtan mondhatom nagypapám lett a példaképem, aki egész életével szorgalomra, alázatra, a munka szeretetére nevelt. Egyik sokat ismételt mondata volt: „Ha fát vágnak a hátadon, azt is ki kell bírni!” - különösen nagy jelentősége volt ennek a gondolatnak, egy háborút, fogságot megjárt férfitől.

Gyerekkorom igazi gyerekkor volt. Az iskola mellett rengeteg játékra, a Duna-part adta lehetőség maximális kihasználására és bizony nyaranta mezőgazdasági munkákra is volt lehetőség.

A gimnázium elvégzése után nagy változás következett be az életembe: férjhez mentem. Férjem (Pulai Ferenc) szintén Győrzámolyon élt, de érdekes módon, 1989-ig nem ismertük egymást. Házasságkötésünk 1993. augusztus 14-én volt, tavaly ünnepeltük a 25. házassági évfordulónkat.

1995-ben megszületett lányunk Sára, aki jelenleg egyetemista, sportriporter végzettséggel rendelkezik és aktív résztvevője a Győrzámolyi SE életének.

2000-ben született fiunk Ádám, aki nemrég szerezte meg érettségi bizonyítványát és tanulmányait az informatika vonalán szeretné folytatni.

Ma is nagycsaládban élünk. Édesanyámnak jelenleg 11 unokája van (édesapám, az év elején meghalt). Mind az öt testvérem sikeres a maga szakterületén. Testvéreimmel és családjaikkal mindenben számíthatunk egymásra és ez hatalmas biztonsági érzetet, lendületet ad az ember számára a mindennapokban is.


Galéria