Pulai Nikoletta polgármester és csapata
menu
„Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel.”

Fergeteges hangulatú kampányzáróra

A kampány időszakban, ahogy teltek-múltak a napok, feszültségek, örömök jöttek-mentek, elhatároztuk, hogy a kampány végén egy nagyot bulizunk. Természetes volt, hogy a mi programunk minden résztvevőjével, a falu apraja-nagyja jelenlétével közösen eresszük ki a gőzt.

A Jóisten, a családunknak olyan barátokat adott, akik szívesen jöttek és tudtuk, hogy nem csak nekünk, hanem másoknak is nevetést és hatalmas mosolyt fognak az arcokra varázsolni. Hívtuk hát Polgár Petit, Pápai Jocit, Fresh Andit. Nem volt egyszerű, napokig, sőt hetekig titokban tartani a szerveződést.

De nem csak egy olyan napot akartunk megszervezni, ahol lemegy a koncert, hanem a kampányidőszakban oly sokszor elhangzott előítéleteket- hogy a nők maradjanak a fakanálnál- eloszlatni a női vezetőkkel kapcsolatban. Ezért kitaláltunk egy beszélgetős műsort, ahol munkájukban és környezetükben megbecsült férfiak beszélnek kedvenc témájukról a NŐKről, majd egy köztiszteletben álló nő ezt így, vagy úgy lereagálja.

Ahogy szivárogtak a győrzámolyiak, folyamatosan vetítettük a Hajrá Niki filmet, melyet az interneten a több, mint 2100 megtekintés fölött járva azt igazolja, hogy szívből jövő igaz film lett. Köszönjük Pozsonyi Péter, és Keszei László! Majd kezdetét vette a beszélgető műsor. Horváth Martin bekonferálta a résztvevőket. Elmondta, hogy műsorvezetőnk természetesen nő, aki most próbálgatja tehetségét, hiszen a Győr+ Tv hírszerkesztője Pulai Niki lánya Pulai Sarolta. Meghívott vendégei Zoltán és Niki családi barátja vagy rokona. A három székre érkezett, tehát Pozsonyi Péter, médiaszemélyiség az időközben Győr + TV-vé alakult Revita Televízió munkatársa, a Magyar Televízió és a Duna Televízió külsős szerkesztő-riportere. Mellette Nyári Gábor balett művész, a legkisebb Csizmadia lány férje, aki 2010-ben Junior Príma díjat kapott. Gábor jobbján pedig Bencsik János ül, aki Zoltán jó barátja, építési vállalkozó, számos egyesület elnöke.

Saci moderálásával beszélgettek a női szerepekről, a nőkkel való együttműködésről, és arról, hogy milyen érzés lenne, ha esetleg egy nő beosztottjai lennének. Érdekes volt, hogy ezt a lehetőséget egyik férfi vendégünk sem kezelte könnyen. Meghívott női vendégünk a család jó ismerőse Csay Renáta volt, aki megkoronázta a beszélgetést. 19-szeres világbajnokként, a kajak marton királynőjeként finom lelkével, kedves szavaival nyugtatta meg férfitársait, hogy megérti őket. Minden szerepében, minden együttműködésben ott van a NŐ, még a kemény, hosszú km-ek lapátolásában is.

A közönség gyermekzsivaj hangjának növelése jelezte, hogy már nagyon várják sztárvendégeinket. Niki ezért gyorsan a színpadra szólította az első fellépőt, Polgár Petit. Peti elmondta, hogy mennyire szívesen jött hozzánk, hiszen mikor még téti srác volt, haverjával Lóránttal, - aki jelenleg a fényeket kezeli - együtt zenélt. Micsoda bulik voltak, és máris dalban mesélt tovább a falusi falunapok és bálok hangulatáról. Bevalljuk meglepetten néztük, hogy Peti dalait a gyerekek jobban tudják, mint a Reményhez című verset. Körbeugrálták, táncolták őt, úgy hogy azt hittük ki se tud szabadulni a színpadon táncoló gyerekek közül.

Kezdtünk aggódni, hogy ennyire örülnek Petinek, mi lesz ha Pápai Joci lép a színpadra, tudtuk, hogy őt várják a legjobban. Joci "jófej" volt, - ezt is tudtuk , hisz ugyanúgy maga köré engedte a gyerekeket, ahogy Peti tette. Az ő dalait, is együtt énekelte a közönség és a végén a vagy mindenki vagy senki elv alapján Joci egy közös fényképet csinált a gyerekekkel.

Pápai Joci után Fresh Andi érkezett, most két táncost hozott magával, mert testvére, Viki már kilépett az együttesből. Andi dalainak az idősebb korosztály örült inkább, felidézte a 90-es évek disco hangulatát. Vicces volt Andival a színfalak mögött arról beszélgetni, hogy nekünk nőknek 40 év körül milyen és mennyi bajunk van a kinézetünkkel. Régen a színpadon büszkén mutogatta szép kockás pocakját, most már csak nekünk meri - itt hátul - megmutatni, és hopp már elő is kapta hasát. Megerősítettük, hogy valóban, csak itt hátul mutogassa.

Szervezkedéseinknek, titkolózásainknak, nagy sikere lett. Fergeteges hangulatú Kampányzárórán buliztunk október 11-én, pénteken a választások elő-előestéjén.

Nagy buli volt, minden korosztály jól érezte magát. Örültünk, hogy sikerült barátainkkal egy fergeteges hangulatú kampányzárást, péntek estét ajándékozni a győrzámolyiaknak.


Galéria