Pulai Nikoletta polgármester és csapata
menu
„Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel.”

Mi programunk

Feladat megválasztásom esetén: „Érték őrzés - érték teremtés”

SzórólapSzórólap

Fejlesztések Győrzámolyon

Faluközpont

Terveim között szerepel egy korszerű, modern, virágos faluközpont. A fő változtatást a régi vendéglő épületénél tervezem. Ott önkormányzati konyha és étterem kerülne kialakításra. A Rákóczi út felöli oldalon kisebb kiadható üzlethelyiségek, az iskolával összekötő folyosó létesülne. Az étterem részben lehetőség lenne rendezvények lebonyolítására.

A létesítmény udvara, helyet adhat egy kisebb termelői piacnak, így kiderülhetne, hogy milyen igény van erre a kezdeményezésre.

Bővebben »

Rákóczi utca

Fontos, hogy községünkbe hazatérő, itt áthaladó emberek a lehető legjobb képet kapják a falunkról. A Rákóczi utcán, adnánk helyet az újszülöttek fáinak, így köszöntve községünk legkisebb új lakóit.

Sor kerülne virágágyások kialakítására, illetve ünnepi díszítésre is, ahogy a látványtervek mutatják, szemetesek és padok kihelyezésére.

Bővebben »

Temetőgödör

A temetőgödör parkosítása, mint a látványtervek is mutatják passzív és aktív pihenést egyaránt szolgálna.

Kialakításra kerülő út, alkalmas lesz sportolásra is. Hosszabb távú elképzelésem, - pályázat segítségével -, felnőtt sporteszközök elhelyezése, úgynevezett „felnőtt játszótér” kialakítása.

Bővebben »

Futódombi gödör

A fiatalok körében hatalmas népszerűségnek örvend a roller és a hozzá hasonló eszközök. Itt rolleres akadálypályát tervezek kialakítani számukra.

A közterületekre padok és több szemetes kihelyezését tervezem.

Bővebben »