Pulai Nikoletta polgármester és csapata
menu
„Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel.”

Viola Vilmosné

Viola Vilmosné

Tisztelt szavazó Polgárok!

Nevem Viola Vilmosné, született Tóközi Rozália, de Győrzámolyon és a környező településeken sokan csak Violáné Zsuzsaként ismernek.

Itt születtem Győrzámolyon, általános iskolai tanulmányaimat is itt folytattam. Szakmunkás műstoppolónak tanultam, majd az iskola elvégzése után a győri Richards gyárban dolgoztam a tanult szakmában.

1973-ban férjhez mentem, majd 1974-ben megszülette a lányom, 1976-ban pedig a fiam. A GYES letelte után pár évig visszamentem műstoppolónak, de a gyerekekkel már nehéz volt megoldani a mindennapokat, ezért mikor Pilbauer Ottó bácsi az akkori általános iskola igazgatója állást ajánlott, örömmel fogadtam azt. Itt lettem mindenki Zsuzsa mamája, a gyerekektől, szülőktől és nem utolsó sorban munkatársaimtól, sok-sok szeretetet megbecsülést kaptam. Így telt el 30 szorgos-dolgos évem az általános iskola falai közt. Ma már azt hiszem, a jól megérdemelt nyugdíjas éveimet töltöm. Azóta is örömmel veszek részt minden programon, melyet településünkön szorgoskodók szerveznek. Ha sütésről van szó, még nagyobb lelkesedéssel állok a feladat elé , mert ez az én „gyenge pontom”, főleg a rétes és pogácsa készítése.

Képviselőnek először 2002-ben jelentkeztem, sokak bíztatására, és sikerült is bejutnom a választásokat követően a testület tagjai közé. Azóta is élvezem a szavazók bizalmát, mert minden választáson sikerrel jártam, melynek nagyon örülök, és talán tudtam tenni a közösség érdekében, meg tudtam felelni a megelőlegezett bizalomnak. Az önkormányzatnál minden évben megkaptam a tiszteletdíjat a Képviselő testületben végzett munkámért. Ezeket az összegeket a szokásokhoz híven én is felajánlottam, többek között: Nyugdíjas klub, Iskola, Óvoda, Bölcsőde, Egyház, Kendo Klub, Kézilabda csapat, Futball csapat, Máltai csoport, falunap, gyereknap részére.